NIEUWS
Show Compilatie 2012

Trots presenteren wij de compilatie van de Shows die wij hebben uitgevoerd in 2012 met een paar kleine highlights van eerdere shows. Wij willen iedereen bedanken voor een spectaculair jaar vol Lasershows en Special FX.

www.Miragelasergroup.com/video

 

 
The Cocoon

The Cocoon is de nieuwe show van Annet Dellegno en Mirage Lasergroup.  Met de verrassende en vernieuwende show, The Cocoon creëert Annet Dellegno een spectaculaire optische act. Al zingend verschijnt ze... en verdwijnt ze in een enorme Cocoon. The Cocoon is een show vol prachtige muziek, zang, beeld en sprookjesachtige verlichting.

 
HDA - International Hard Dance Awards

Vrijdag 9 maart werden voor de eerste keer de internationale Hard Dance Awards in Nederland gehouden. De Hard Dance Awards zijn de jaarlijkse wereldwijde awards voor de beste DJ's, tracks, labels en nieuwkomers uit de harddance. De Hard Dance Awards worden voor de 9e keer georganiseerd door het Engelse Trackitdown.net die ook verantwoordelijk zijn voor de DJMag top 100. Mirage Laser Group verzorgde in samenwerking met Club The Matrixx de shows aangevuld met een 8 minuten durende tijdcode gestuurde Laser, Licht en Video show.

 
Beam Your Dream

Iedereen heeft wel een droom. Via het project Beam Your Dream van de TU Eindhoven kun je een persoonlijke toekomstdroom in voeren op de website, waarna deze droom met zeer sterke full color lasers op de wolken en bekende gebouwen worden geprojecteerd. Mirage Lasergroup heeft speciaal voor dit project 2 mobiele lasersystemen ingericht die continue in verbinding staan met de Beam Your Dream website door middel van speciaal ontwikkelde hard en software.

In 14 dagen bezoeken onze mobiele laserbillboards naast een vaste standplaats in eindhoven nog 13 andere steden in nederland. Voor meer informatie: kijk op www.beamyourdream.nl

 
SPICEBOMB, Viktor en Rolf

Een week lang was bij de Bijenkorf in Amsterdam, voorafgaand aan de onthulling van : SPICEBOMB, de nieuwe mannengeur van Viktor en Rolf, een spectaculair Laserweb te zien. 16 Rode Laserstralen beschermde de flacon tegen indringers tot aan de officiële onthulling.

 
Lasershow Lumix heeft een frisse update ondergaan

De Lasershow Lumix heeft een frisse update ondergaan, nog meer laser, nog meer optische illusies en nog meer spectakel. 

De Lumix Laser Show is enkele jaren geleden in première gegaan tijdens een productlancering voor General Motors in India. Ondertussen is de show uitgegroeid tot een verrassende combinatie van technisch visuals met gekleurde patronen zwevend door de lucht. Twee artiesten weten laser en licht te manipuleren en creeëren daarmee een geheel eigen magische wereld in het donker. 

Om meer te lezen over deze act kunt u kijken op onze lasershow pagina 

http://www.miragelasergroup.com/lasershows/

 

 
Lasershow Galerij binnenkort op onze website

Momenteel werken wij hard aan een nieuwe lasershow galerij op onze website, hier kunt u naast beeldmateriaal bekijken van onze laserprojecten en laser presentaties iets lezen over de uitvoering  van de lasershow.

Op dit moment kunt u wat impressies vinden op onze lasershow pagina

http://www.miragelasergroup.com/lasershows/

 

 
Laser Vuurwerk Show toegevoegd aan de website

Een Combinatie van een Lasershow en Vuurwerkshow, het perfecte plaatje. Vandaar dat wij deze hebben opgenomen in ons show pakket. Hier kunt u meer lezen over deze laser vuurwerk shows.

 
Mirage Laser Group breidt service uit

Vanaf nu kunt u ook onze Laser Verhuur, Laser Verkoop en Laser Reparatie Service vinden op onze website. 

Voor meer informatie over een of meerdere van deze diensten, neem gerust contact met ons op.

 
Nieuwe website online

Graag heten wij u van harte welkom op de nieuwe website van Mirage Lasergroup. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan deze nieuwe website, natuurlijk om u beter te informeren over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen wanneer het op lasershows aankomt. Zo hebben we onze portfolio van producten en diensten samen met onze manier van denken en doen gecombineerd in een visueel businessmodel.

 
Mirage Laser GroupInformatieServiceOver Deze WebsiteSpecial EffectsWater SpecialsLasershowLinks
De naam Mirage
Over Mirage
Scholen
Social Media
Stage bij Mirage
Werken bij Mirage
Lasershow Foto's
Lasershow Kleuren
Schemertijden
Laser Reparatie Service
Laser Verhuur
Laser Verkoop
Ponton Verhuur
Disclaimer
Mirage Laser Group
CO2 Effecten
Fog Screen
Laser Gloves Laser Handschoenen
Rook Effecten
Skyrose verhuur
Zoeklicht verhuur
Fonteinen en Watershows
Waterscherm
Waterschild
Waterval

Laserprojectie
Lasershow Combinatie Shows
Lasershow Laserpresentatie
Lasershow Live Acts
Laserreclame
Laserstralen in de lucht
Tijdcode Showcontrol
Uitlichten en Aanlichten van Gebouwen
www.lasergroup.nl
www.lasershow-info.nl
www.laserstraal.nl
www.Mirage.nu
www.special-fx.eu